Not a bugQuoted replies not working

This topic contains 5 replies, has 2 voices, and was last updated by  MillaN 1 month, 1 week ago.

  • Creator
    Topic
  • #56674

    ckodonnell
    Participant

    Whenever I click on the “quote” link to create a quoted reply, it just redirects to my homepage. Any idea what is causing this issue?

    Topic Information
    General Question
    7.1
    4.8
    Latest
Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • Author
    Replies
  • #56679

    MillaN
    Keymaster

    I have no idea what can do that because Quote link doesn’t have the URL inside, only hashtag. I would need to see the page with Quote button, it is possible that some other plugin is rewriting links.

    Dev4Press - Premium plugins for WordPress.

    #56680

    ckodonnell
    Participant

    Thanks for the quick reply. You can visit this forum post to see what I mean. It’s in a staging environment but a direct and current copy of my site. I have disabled all non-essential plugins and the result is the same…..redirects to my homepage. Thanks for any help, would really like to use this feature.

    #56683

    MillaN
    Keymaster

    I can’t see Quote link, most likely I need an account. Can you send me login info please?

    Dev4Press - Premium plugins for WordPress.

    #56684

    ckodonnell
    Participant
    This reply has been set as private.
    #56685

    MillaN
    Keymaster

    I tried to debug, but once I click on the Quote, my plugin JavaScript code is not reached at all. After some investigation, your theme has hooked into the A link click and it redirects all links that don’t have website URL. Quote is not a link at all, it is just a hashtag, and it should be left alone. I can’t do much about this, it has to be solved in the theme.

    Dev4Press - Premium plugins for WordPress.

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)

You must be logged in to reply to this topic.