Currently, there are 0 users and 1 guest visiting this topic.
Author
Topic
#54307

Hi,

Having problems on one of my sites with forum signatures. When adding a signature in the backend in My Profile, nothing gets saved when I click the save button.

Everything works on my test server and I’m stuck… Any ideas what it might be that’s causing the trouble?

/Henrik

Topic Information
General Question
7.0
4.7
1.9
Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
Author
Replies
  • #54308

    I will check it out and let you know.

    Dev4Press - Premium plugins for WordPress.

  • #54309

    Tested it with latest bbPress 2.5.12, WordPress 4.7 and GD bbPress Tools 1.9, saving signature works fine. Do you have any errors in the server PHP error log?

    Dev4Press - Premium plugins for WordPress.

  • #54310

    Hmm somethings odd…

    Can’t access my error log so I have to contact my hosting provider tomorrow. I’ll keep you updated. Thanks! ๐Ÿ™‚

  • #54314

    I found the problem.

    For some reason, a user that has been created in the backend can’t save any signatures (except the admin user created by the WordPress installation).

    When creating a user at the frontend, via the registration form, everything works perfectly.

    Tried with fresh installation and hard to say what the cause behinds this, perhaps the Userpro-plugin but not sure. Anyway, found a workaround. ๐Ÿ™‚

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
Register

If you don't have an account on this website, you can register for a free account here:

Register